: ya ALLAH :can i intro myself :)

My photo
kuantan', pahang, Malaysia
Assalamualaikum :) hey everyone! saya ayin BTW orang suka panggil puyin, umur ayin 21tahun dan ayin ni garang*sangat :p tak tahu kenapa tapi kalau nak kenal lebih rapat bolehlah jenguk jenguk FB,Twitter or stegram :) salam :)

Wednesday, October 31, 2012

menyonteng kembali .


Assalamualaikum w.b.t :) kalian semua diharapkan sihat dan dirahmati olehNya. amin .

Harini rasa nak on balik blog, sangat lama ditinggalkan, rindu sangat sangat pada dinding blog ini untuk diconteng kembali. Alhamdulillah, Allah kurniakan kesihatan yang sihat pada aku untuk terus hidup dan bernafas di dunia ini, sekalipun banyak menghadapi dugaan dalam pelbagai jenis masalah :) tak kurang hebad dalam persahabatan, cinta, soal hati dan perasaan, sangat sulit :) namun Allah s.w.t masih ada disisi, masih ada keluarga, masih ada teman teman yang memahami diri aku ini, syukur atas kurnianNya.

Jadi, malam ni, aku menulis tiada untuk sesuatu topik, cuma ingin melepaskan rindu terhadap kertas digital yang sering diconteng ketika hati sangat dikelilingi pelbagai perasaan. Jadi hanya dengan conteng conteng sahaja ia dapat menjauhkan segala perasaan yang tidak senang untuk terus bangun dari masalah yang ada. :)

InsyaAllah, jika ada lagi umur yang panjang, jika ada rezeki Allah . aku akan teruskan menulis kembali disini :) insyaAllah . amin amin amin .

jaga diri. Assalamualaikum <3 p="p">